fbpx

Regression

Gammel erfaring og visdom kommer med budskaber til livet nu

REGRESSION ER ET BESØG TIL TIDEN FØR DETTE LIV – TIL ET TIDLIGERE LIV ELLER MÅSKE TIL TIDEN MELLEM LIVENE

 

Regression er en tur tilbage til tidligere liv.

Jeg bruger regression til at finde årsagen til en adfærd, der lægger hindringer for at udvikle dig i dit nuværende liv – hindringer for at opnå det liv, du ønsker. At gå tilbage til et eller flere tidligere liv kan vise situationer, hvor en sådan adfærd blev grundlagt. Eller den kan vise, hvor mange årtier og liv du har slæbt rundt på det samme mønster. Den adfærd kan i dag være yderst uhensigtsmæssig og fastholde dig i uønskede reaktioner og livsmønstre. Det kan være en kæmpe udfordring at få bugt med uhensigtsmæssig adfærd – selv når man er bevidst om det og kan se de ulykker det afstedkommer – men at genopleve en situation, der viser adfærdens grundlæggende årsag, kan løse op og åbne mulighed for en permanent ændring af adfærd, reaktion og livsmønster.

 

Vi arbejder med sjælelig hukommelse og visdom

Regression er som at tage på eventyr – ud i det blå – der, hvor du slet ikke ved, hvad du møder. Du kender ganske vist retningen – tilbage til tidligere liv – men du ved ikke, hvor langt du kommer eller hvad, der venter.

Og når du er på rejsen, så ved du heller ikke helt, hvor den stopper. Måske er du en af de heldige, hvor et besøg til den diskarnerede tid er en anden gave, der kan følge. Her er det muligt at møde de vise sjæle, vi alle har som rådgivere. At få kontakt til de vise sjæle er et besøg til livet mellem livene. Her møder vi rådgivere, der er med os og gerne giver os et godt råd med på vejen. De kan være både underholdende og drillesyge – og meget ironiske – og vores opgave er at høre efter – og det kræver, at vi lærer at lytte.

En session med regression tager 1½ time.

Som at være der lige før

Det er meget stærkt at besøge et tidligere liv. Det er også en meget speciel oplevelse – bl.a. fordi det er så klart, så tydeligt og så realistisk, at det opleves som om, det er en del af dette liv – som om, det er en oplevelse, der blot ligger nogle få år tilbage i dette liv.

Regression til tidligere liv og besøg i den diskarnerede tid kan ikke altid benyttes som det første. Det vil ofte være nødvendigt at indlede med healing mindst en gang, da det kræver tillid, villighed og overgivelse at krydse den linjerede tidsopfattelse for at modtage de gaver, der findes i de skjulte erfaringer.

Regression kan give bemærkelsesværdige resultater ved emotionelle og fysiske udfordringer – det må dog ikke erstatte nødvendig lægelig behandling.

Husk du fortjener det bedste…