fbpx

Om mig

Hvem er jeg?

Siden jeg var barn, har jeg haft en dyb visdom – en viden, som står printet klart og tydeligt i min hukommelse. Jeg vidste, at det er mig, der styrer mit liv – at jeg selv bestemmer, hvad jeg vil være, hvordan jeg vil være og hvem jeg vil være. Så allerede tidligt i livet var jeg klar over, at jeg har magten til at afgøre mit liv. Det har ligget som en dyb og næsten hemmelig visdom inden i mig lige siden.
Men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle gøre – hvordan skulle jeg styre det – eller hvilke retning jeg skulle. Hvordan kunne jeg overhovedet vide, hvad jeg ville. Ja, faktisk vidste jeg ikke, hvordan jeg skulle håndtere min viden.
Det står stadig printet klart hos mig, hvordan det dengang tårnede sig op med spørgsmål inde i mit hoved – inde i hovedet på en lille pige.
Her mange år efter har jeg fundet nøglen til, hvordan den viden kan bruges – hvordan jeg kan åbne den port og gøre brug af den gamle visdom, der allerede blev kendt for mig som lille barn.
 

Siden er jeg uddannet pædagog og har diplomuddannelse i socialt arbejde. Jeg har bl.a. arbejdet på Sct. Hans Hospital, i klubber for børn og unge, i Dansk Røde Kors Asylcentre, været patientrådgiver, været bisidder ved afhøring af mindreårige, været integrationskoordinator i en kommune, deltaget i undersøgelse af torturoverleveres livssituation, samt undervist og holdt foredrag om udsatte gruppers vanskelige livsvilkår.

Min baggrund er en pædagogisk uddannelse og min interesse for menneskers adfærd og reaktioner har ført til uddannelse i supervision og coaching, krise og sorg, psykologiske følger efter udsættelse for vold, flygtningebørns trivsel samt en diplomuddannelse i socialt arbejde. Jeg har desuden uddannelse i Meta Sundhed, EFT, healing, zoneterapi, håndlæsning og NADA akupunktur, og har arbejdet intenst med meditation, regression og kanalisering, som middel til at få indsigt i menneskers livssituationer, fysiske reaktioner, sindets kompleksitet, livskriser og livstemaer.

Gennem 30 år har jeg arbejdet med at guide, støtte og hjælpe mennesker i store udfordringer  – udsatte børn og unge, psykisk syge, indvandrere, flygtninge og asylansøgere – mange med grusomme traumatiske oplevelser i bagagen.

Jeg er forfatter til bogen “Når Sjælen Bryder Ud”, som du kan læse mere om under fanen bog.

Alt er godt og i de bedste hænder…