fbpx

Om mig

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet pædagog og har diplomuddannelse i socialt arbejde, og har bl.a. arbejdet på Sct. Hans Hospital, i klubber for børn og unge, i Dansk Røde Kors Asylcentre, været patientrådgiver, været bisidder ved afhøring af mindreårige, været integrationskoordinator i en kommune, deltaget i undersøgelse af torturoverleveres livssituation, samt undervist og holdt foredrag om udsatte gruppers vanskelige livsvilkår.

Min baggrund er en pædagogisk uddannelse og min interesse for menneskers adfærd og reaktioner har ført til uddannelse i supervision og coaching, krise og sorg, psykologiske følger efter udsættelse for vold, flygtningebørns trivsel samt en diplomuddannelse i socialt arbejde. Jeg har desuden uddannelse i Meta Sundhed, EFT, healing, zoneterapi, håndlæsning og NADA akupunktur, og har arbejdet intenst med meditation, regression og kanalisering, som middel til at få indsigt i menneskers livssituationer, fysiske reaktioner, sindets kompleksitet, livskriser og livstemaer.

Gennem 30 år har jeg arbejdet med at guide, støtte og hjælpe mennesker i store udfordringer  – udsatte børn og unge, psykisk syge, indvandrere, flygtninge og asylansøgere – mange med grusomme traumatiske oplevelser i bagagen.

Jeg er forfatter til bogen “Når Sjælen Bryder Ud”, som du kan læse mere om under fanen bog.

Alt er godt og i de bedste hænder…