fbpx

Healing

Healing har været praktiseret i mange former og mange forskellige samfund op gennem historien

–  EN  BEHAGELIG  OG  EFFEKTFULD  METODE,  DER  ARBEJDER  I  DYBDEN  –

Vi arbejder med den universelle livsenergi

Healing er en behagelig og effektfuld behandlingsform – en stærk og samtidig både afslappende og blid metode, som arbejder i dybden og balancerer cellernes energi – eller som en af mine kunder siger: “Jeg har det som om der har været en stress støvsuger og suget stressen ud af min krop”.

HEALING kan:
  • Lindre smerte
  • Støtte helbredelsesproces under sygdom
  • Fremme healing efter skader
  • Hele gamle sorger
  • Støtte selvudvikling
  • Åbne op for nye muligheder
  • Fremme udvikling af dit potentiale
  • Skabe klarhed og forståelse

Healing giver energi og overskud i en krævende hverdag – det kan bruges til selvforkælelse, samt til pleje og vedligeholdelse af din energi og dit overskud.

Med andre ord – healing kan bruges til alt og i alle situationer.

Healing foregår liggende påklædt på en briks med et tæppe over sig – afslappet og med lukkede øjne – mens jeg med let berøring af hoved, ansigt, krop, arme, ben og fødder arbejder med healing af kroppens ubalancer.

En metode til at balancere cellernes energi

Healing er en simpel og kraftfuld helbredelsesteknik, der består af energier fra den universelle livskraft. Det opleves ofte som stråler, der strømmer igennem dig og omringer dig. De virker afslappende og giver følelse af fred, sikkerhed og velbefindende. En healer kan trække på disse kraftfulde energier og kanalisere dem videre, så de virker helende på det fysiske, det mentale og det følelsesmæssige plan hos modtageren.

Selvom energierne er kraftfulde, arbejder de udelukkende på at hele og vil derfor ikke gøre skade.

Nogle oplever resultaterne efter healing som noget, der minder om mirakler.

Healing foregår for det meste ved håndspålæggelse, men da energierne ikke er begrænset af fysiske forhold, som vi almindeligvis tænker i, kan healing udføres over uendelige afstande.

Healing kan give bemærkelsesværdige resultater ved emotionelle og fysiske problemer – må ikke betragtes som erstatning for nødvendig lægelig behandling.

Husk du fortjener det bedste…