fbpx

Healing

Healing har været praktiseret i mange former og mange forskellige samfund op gennem historien

–  EN  BEHAGELIG  OG  EFFEKTFULD  METODE  TIL  AT  ARBEJDE  I  DYBDEN  –

Vi arbejder med den universelle livsenergi

Healing er en behagelig og effektfuld behandlingsmetode – en stærk og samtidig både afslappende og blid metode, som arbejder i dybden og balancerer cellernes energi – eller som en af mine kunder siger: “Jeg har det som om der har været en stress støvsuger og suget stressen ud af min krop”.

Healing kan:

  • LINDRE  SMERTER

  • STØTTE  HELBREDELSESPROCES  UNDER  SYGDOM

  • FREMME  HELING  EFTER  SKADER

  • HELE  GAMLE  SORGER

  • STØTTE  SELVUDVIKLING

  • ÅBNE  OP  FOR  NYE  MULIGHEDER

  • FREMME  UDVIKLING  AF  DIT  POTENTIALE

  • SKABE  KLARHED  OG  FORSTÅELSE

Det kan i øvrigt give energi og overskud i en krævende hverdag samt bruges til selvforkælelse og pleje og vedligeholdelse af din energi og dit overskud.

Med andre ord – healing kan bruges til alt og i alle situationer.

Healing foregår typisk liggende påklædt på en briks med et tæppe over sig – afslappet og med lukkede øjne – mens jeg med let berøring af hoved, ansigt, krop, arme og ben arbejder med healing af kroppens ubalancer.

EN  METODE  TIL  AT  BALANCERE  CELLERNES  ENERGI

Healing er en simpel og kraftfuld helbredelsesteknik, der består af energier fra den universelle livskraft. Det opleves ofte som stråler, der strømmer igennem dig og omringer dig. De virker afslappende og giver følelse af fred, sikkerhed og velbefindende. En healer kan trække på disse kraftfulde energier og kanalisere dem videre, så de virker helende på det fysiske, det mentale og det følelsesmæssige plan hos modtageren.

Selvom energierne er kraftfulde, arbejder de udelukkende på at hele og vil derfor ikke gøre skade.

Nogle oplever resultaterne efter healing som noget, der minder om mirakler.

Healing foregår for det meste ved håndspålæggelse, men da energierne ikke er begrænset af fysiske forhold, som vi almindeligvis tænker i, kan healing udføres over uendelige afstande.

BEMÆRK:

SKØNT HEALING KAN GIVE BEMÆRKELSESVÆRDIGE RESULTATER VED EMOTIONELLE OG FYSISKE PROBLEMER, MÅ HEALING IKKE BETRAGTES SOM ERSTATNING FOR NØDVENDIG LÆGELIG BEHANDLING.

Husk du fortjener det bedste…