fbpx

Når sjælen bryder ud

Bogen giver et grundigt indblik i et liv med virvar og smerter.  Den beskriver, hvordan stærke kræfter er ved at opløse hele personligheden og måske vil føre til psykisk vanvid – måske til visdom.  Det er en kamp på liv og død.

Turen starter med et fysisk sammenbrud, som en måned efter følges op af et mentalt sammenbrud.  Jeg ved allerede på det tidspunkt, at det er min sjæl, der prøver at råbe mig op.  Og jeg ved instinktivt, at jeg skal høre efter, for ellers går det galt.

Psykofarmaka, psykoterapi og andre former for dybdegående samtaler har efter min opfattelse rod i fortidens begrænsede kendskab til den menneskelige sammensætning. Jeg har kendt til disse former gennem adskillige år via min arbejde og må desværre erkende, at jeg højst har set begrænset positiv effekt.

Jeg opfatter det som mangelfulde lappeløsninger, der desværre ofte er det eneste mulige tilbud til mennesker i nød. Som en naturlig følge valgte jeg en anden vej tilbage til “livet” – jeg valgte spiritualitetens vej.

Spiritualitet førte mig ind til kernen af plagens opståen – ind til det inderste dyb og ud til de højeste tinder, hvor jeg fandt sandheder og svar som var overraskende, forbløffende og skræmmende.

Jeg landede uforvarende i et tidligere liv, hvor jeg var noget af det mest ydmygende, man kan være – en udstillet vanskabning. Erkendelser og indsigter lægger sig lag på lag i det, der bliver mit livs puslespil, og ændrer for stedse min opfattelse af mig selv, mine omgivelser og livet.

“Når Sjælen Bryder Ud” var bestemt for at blive skrevet, før jeg var bevidst om det.  Jeg møder den, da jeg cykler på cykelstien på Falkoner Allé på vej til malerkursus.  Den flyver gennem luften og rammer mig lige i panden.  Den har titel og indhold.  Det vanskelige har været at gå hele turen en gang til.

Testimonials

Læservurderinger

kære Noa, sprudlende kraftkvinde

Nu har jeg læst din bog – kunne ikke lægge den fra mig, da jeg først var begyndt

– elsker dit sprog, din humor, din uhøjtidelighed, din dejlige lette og ukomplicerede tilgang til og fremstilling af noget, der i det levede liv føles ubærligt tungt og svært at komme igennem – uden at det mister sit seriøse budskab, men tværtimod får det bragt stærkere igennem

– en lang, fin tråd der spindes fra start og til slut – en tråd, som dog ikke har en begyndelse og heller ikke en slutning

tak for en godt skrevet, opløftende bog – tak for at du trækker noget frem, der er så vigtigt for at vi skal kunne passe bedre på os selv

tak fordi du gør spiritualitet uhøjtidelig – det er der ikke mange, der formår, men det er nødvendigt for at flere tør begynde at smage på det

STOF TIL EFTERTANKE !

En meget interessant og anderledes bog om stress.

“Når Sjælen Bryder Ud” beskriver den indre, såvel som den ydre kamp, som forfatteren gennemlever, tydeligt illustreret af den symbolik, som benyttes. Eksempelvis bliver følelser og indre kræfter, så som angst, ego og moral beskrevet som skikkelser, som forfatteren har en dialog med. Bogen har et stærkt spirituelt præg, og tager læseren med på rejser til tidligere liv og tankevækkende samtaler med åndelige vejledere og skytsengle.

Bogen får én til at reflektere over sit eget liv og samtidig gøre status over de værdier man lever efter. Og det er nok i grunden meget sundt engang imellem :0)

En tankevækkende bog der klart kan anbefales. 

LÆS DEN for pokker!

“Kan anbefales. Godt skrevet og med humor, det gør at bogen læses på rekordtid, selvom emnet er dybt”.

“LÆS DEN for pokker!

Læs den, hvis du lider af angst og/eller depression!

LÆS den, hvis du kender nogle med disse ubarmhjertige sygdomme.

LÆS den, hvis du er spirituel eller interesserer dig for emnet”.

Har du læst

Når sjælen bryder ud?