fbpx

Behandlinger

Jeg arbejder efter principperne i epigenetik

Det betyder, at jeg arbejder ud fra den overbevisning, at alt kan ændres – alt kan forandres – og alt vil blive forandret. Med bevidsthed om epigenetik, har du mulighed for at vælge en forandring, der går den vej, du ønsker i dit liv – en forbedring af dit liv.

Epigenetik betyder ‘over genet’ og er det, der styrer vores DNA – eller mere korrekt, hvordan vores DNA opfører sig – hvordan det kommer til udtryk.
Epigenetik er foranderlig. Den ændres gennem hele livet og vi har selv afgørende indflydelse på, hvordan den folder sig ud. Epigenetikken påvirkes af vores livserfaringer og af, hvordan vi håndtere vores liv – og dermed af de holdninger, tanker og overbevisninger, der er grundlaget for vores reaktioner og måde at opfatte livet på.

En typisk session

Vi starter med at udarbejde en analyse af din helbredssituation.
Analysen foretages efter principperne i META sundhed – se mere under MeTA SUNDHeD.
Når analysen er på plads, lægger vi sammen en terapi plan. Terapi planen er det vigtigste redskab i arbejdet med at fremme din sundhed – det er planen, der skridt for skridt skal føre dig frem til et mere sygdomsfrit liv. Vi undersøger, om der er mulighed for forbedringer på alle områder i dit liv ved at gennemføre en grundig gennemgang af:

• DIT FYSISKE MILJØ
• DIT SOCIALE MILJØ
• DIN KROPSLIGE TILSTAND
• DIN PSYKE, DINE TANKER OG FØLELSER
• DIN ÅNDELIGE TILSTAND

BEMÆRK:

META SUNDHED ER ET EFFEKTIVT ANALYSEREDSKAB TIL AFKLARING AF FYSISKE OG MENTALE PROBLEMERS OPSTÅEN OG MÅ IKKE BETRAGTES SOM ERSTATNING FOR NØDVENDIG LÆGELIG BEHANDLING.

Husk du fortjener det bedste…