fbpx

Behandlinger

Jeg arbejder efter principperne i epigenetik

 

Det betyder, at jeg arbejder ud fra den overbevisning, at alt kan ændres – alt kan forandres – og alt vil blive forandret. Med bevidsthed om epigenetik, har du mulighed for at vælge en forandring, der går den vej, du ønsker i dit liv – en forbedring af dit liv.

Epigenetik betyder ‘over genet’ og er det, der styrer vores DNA – eller mere korrekt, hvordan vores DNA opfører sig – hvordan det kommer til udtryk og påvirker udviklingen i vores liv.

Epigenetik er foranderlig. Den ændres gennem hele livet og vi har selv afgørende indflydelse på, hvordan den folder sig ud. Epigenetikken påvirkes af vores livserfaringer og af, hvordan vi håndtere vores liv – af de holdninger, tanker og overbevisninger, der er grundlaget for vores reaktioner og måde at opfatte livet på.

 

Det er ikke dine gener – det er din håndtering af dem

Jeg vil ikke påstå, at du bare skal se bort fra genetiske faktorer.

Men det er vigtigt at understrege, at genetiske faktorer ikke er ensbetydende med at få en bestemt lidelse eller sygdom – det kan øge risikoen – mest fordi det bliver en del af dit livs kodning.

En meget vigtig faktor er til gengæld din bekymring for at blive syg.

En vigtig faktor for din livsglæde, din sundhed og din risiko for at blive syg, er din bekymring – bekymringer for at blive syg og bekymringer for alt muligt andet. Det kan i sig selv give dig en dårlig livskvalitet og gøre dig syg. Bekymringer er noget af det mest usunde for vores helbred – det skader vores livskvalitet og kan gøre os alvorligt syge. Det gælder for os alle.

En typisk session

 

Vi starter med at udarbejde en analyse af din helbredssituation.
Analysen foretages efter principperne i META sundhed – se mere under MeTA SUNDHeD.
Når analysen er på plads, lægger vi sammen en terapi plan. Terapi planen er det vigtigste redskab i arbejdet med at fremme din sundhed – det er planen, der skridt for skridt skal føre dig frem til et mere sygdomsfrit liv. Vi undersøger, om der er mulighed for forbedringer på alle områder i dit liv ved at gennemføre en grundig gennemgang af:

• DIT FYSISKE MILJØ
• DIT SOCIALE MILJØ
• DIN KROPSLIGE TILSTAND
• DIN PSYKE, DINE TANKER OG FØLELSER
• DIN ÅNDELIGE TILSTAND

Husk du fortjener det bedste…