fbpx

Behandlinger

DU ER EN HELHED – jeg ser hele din situation, dit liv og dig

 

Sammen kommer vi omkring din komplette livssituation. Din behandlingsplan tilrettelægges ud fra et holistisk menneskesyn i tæt samarbejde mellem dig og mig. Planen er et vigtigt redskab i arbejdet med at fremme din sundhed – det er planen, der skridt for skridt skal føre dig frem til et mere sygdoms- og symptomfrit liv.

DU FORTÆLLER – JEG ANBEFALER BEHANDLING.

En typisk session indeholder en indledende samtale efterfulgt af en konkret behandling.

I den indledende samtale fortæller du om dit problem og din situation. Din historie danner grundlag for valg af behandlingsform. Behandlingen vil altid blive afpasset dit aktuelle behov og din konkrete situation.

Med baggrund i min mangeårige erfaring anbefaler jeg den behandlingsform, der giver dig det bedste resultat.

Hvis du indgår i et længere forløb hos mig, vil du opleve forskellige behandlingsformer, da jeg altid afpasser formen til din tilstand, så den passer til sådan, som du har det lige i dag.

Behandlingsformen kan veksle mellem coaching, eft, cuddle-healing og healing.

Du kan booke en tid til behandling via siden book-priser, hvor du kan vælge, om du vil skrive eller ringe til mig – klik på link længere nede på siden.

HVIS DU ØNSKER EN SPECIFIK BEHANDLINGSFORM, KAN DU VÆLGE DEN.

Måske ved du på forhånd, hvilke behandlingsform der virker for dig eller du mener, at en helt bestemt behandling vil være god for dig og ønsker, det skal være den. Så er det den behandling, du skal bestille hos mig. Du kan booke en specifik behandling via siden book-priser, hvor du kan vælge, om du vil skrive eller ringe til mig – klik på link længere nede på siden.

 

Det er ikke dine gener – det er din håndtering af dem

Jeg vil ikke påstå, at du bare skal se bort fra genetiske faktorer.

Men det er vigtigt at understrege, at genetiske faktorer ikke er ensbetydende med at få en bestemt lidelse eller sygdom – det kan øge risikoen – mest fordi det bliver en del af dit livs kodning.

En meget vigtig faktor er til gengæld din bekymring for at blive syg.

En vigtig faktor for din livsglæde, din sundhed og din risiko for at blive syg, er din bekymring – bekymringer for at blive syg og bekymringer for alt muligt andet. Det kan i sig selv give dig en dårlig livskvalitet og gøre dig syg. Bekymringer er noget af det mest usunde for vores helbred – det skader vores livskvalitet og kan gøre os alvorligt syge. Det gælder for os alle.

JEG ARBEJDER EFTER PRINCIPPERNE I EPIGENETIK

Det betyder, at jeg arbejder ud fra den overbevisning, at alt kan ændres – alt kan forandres – og alt vil blive forandret. Med bevidsthed om epigenetik, har du mulighed for at vælge en forandring, der går den vej, du ønsker i dit liv – en forbedring af dit liv.

Epigenetik betyder ‘over genet’ og er det, der styrer vores DNA – eller mere korrekt, hvordan vores DNA opfører sig – hvordan det kommer til udtryk og påvirker udviklingen i vores liv.

Epigenetik er foranderlig. Den ændres gennem hele livet og vi har selv afgørende indflydelse på, hvordan den folder sig ud. Epigenetikken påvirkes af vores livserfaringer og af, hvordan vi håndtere vores liv – af de holdninger, tanker og overbevisninger, der er grundlaget for vores reaktioner og måde at opfatte livet på.

Husk du fortjener det bedste…